Ps. 81, Apt. 12

Ps. 81 Apt. 12

Luin tätä psalmia miettien sitä, millainen Jumala meillä oikein onkaan. 
 
Hän on väkevä auttajamme, joka iloitsee siitä, kun me juhlimme Häntä! Tässä näyttää olevan kyse ihan kunnon juhlista. On soittoa, iloa ja ääntä! 
 
Hän haluaa, että me muistamme sen, miten hän aikaisemmin on auttanut vaikeissa tilanteissa. Miten Hän on vastannut, kun olemme hädissämme Häneltä apua huutaneet. 
”…ettemme unohda sitä hyvää, minkä Hän on tehnyt”, Ps 103:2.  
 
Hän on suorastaan mustasukkainen meistä. Hän haluaa, että meillä ei ole muita jumalia Hänen rinnallaan. Hän odottaa, että käännymme koko sydämestämme Hänen puoleensa ja odotamme Häneltä apua. Hän on luvannut pitää huolta ja antaa sen, mitä tarvitsemme. Hänellä on parhaat herkut ja lahjat odottamassa. Parasta vehnää ja herkullista hunajaa, kunhan vain me käännymme Hänen puoleensa. 
 
Tällä viikolla olemme perinteisesti olleet New Wine -tapahtumassa Himoksella yhdessä juhlimassa ja ylistämässä Jeesusta. Koronan takia emme tänä vuonna päässeet Himokselle, mutta pääsemme yhdessä juhlimaan elokuun alussa. 6.-8.8. New Wine -kesätapahtumassa – nykyaikaisella tyylillä virtuaalisesti. Ohjelmaa tulee netin kautta livenä aamuisin ja iltaisin, jolloin  kokoonnumme Kirstilliselle koululle porukalla osallistumaan online tapahtumaan.  Jos et pääse kristilliselle koululle, niin voit kutsua ystäviä vaikka teidän kesämökille tai takapihalle ja voitte liittyä sieltä mukaan yhteiseen ilonpitoon. Meillä on hyvä Jumala  ja meillä on paljon syytä iloon ja kiitokseen! 

Tiina