Ps. 82, Apt. 13

Ps. 82 Apt. 13

Apt 13
Tässä luvussa Paavali ja Barnabas ovat saaneet kutsun lähetystyöhön ja ovat reissussa Pisidian Antiokiassa nykyisen Turkin alueella. Paavali piti pitkää puhetta, selittäen juurta jaksain, miten kaukaa ja tarkasti Jumala oli kansaansa johdattanut Egyptistä läpi erämaan luvattuun maahan. Ja miten lopulta lupaus Jeesuksesta oli täyttynyt. 
 
Tätä lukua voisi kommentoida monestakin näkokulmasta, mutta nyt jäin miettimään tätä Jumalan pitkän tähtäimen suunnitelmaa ja johdatusta. Hän on suunnitellut kaiken hyvin ja ajallaan tapahtuvaksi. Miten me jokainen Daavidin lailla olemme viestiketjussa mukana. Omana aikanamme, omalla, meille kullekin tarkkaan mietityllä paikalla palvelemassa Jumalaa. Ja joku päivä meidän aikamme loppuu, toiset saavat jatkaa. Toiset taas omana aikanaan ja omalla paikallaan palvelemassa Jumalaa. Että jokainen ihminen saisi kuulla Jeesuksesta ja voisi päättää haluaako oppia tuntemaan hänet omana Vapahtajanaan. Viestiketju etenee. Tänään meidän on tärkeää huolehtia siitä, että kasvatamme seuraavaa sukupolvea ottamaan oman paikkansa palvella Jumalaa. 

Tiina