Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on Kaupunginkirkossa tulevana sunnuntaina 15.8. klo 17. Rajoitukset mahdollistavat 120 henkilön osallistumisen. Maskisuositus on voimassa. Iltamessua voi seurata myös zoom-sovelluksella, ID numero on 814 5679 1780 ja salasana 791234. Puhe tulee myöhemmin KohtaamisPaikan YouTube-kanavalle. Iltamessut ja BrunssiKirkot striimataan jatkossakin zoom-sovelluksella ja puheet tulevat tilaisuuksien jälkeen nähtäville YouTube-kanavallemme. Zoomia varten tarvittava ID numero ja salasana pysyvät samoina. 

KohtaamisRyhmiä kokoontuu jatkossakin sekä kodeissa että netissä. Jos kaipaat nettiryhmää, niin Online KohtaamisRyhmä toimii zoom-sovelluksella joka toinen keskiviikko klo 19 syyskuun alusta alkaen. Seuraava Online Alfa kokoontuu zoomissa tiistaisin 7.9.-30.11. klo 18.30-20. 

New Wine -kesätapahtumaa valmistellaan Himokselle 13.-17.7.2022. Siihen myydään superennakkohintaisia lippuja 22.8. asti, joten kannattaa hyödyntää tämä mahdollisuus. Lisätietoja löytyy sivuilta newwine.fi. Puhujavieraaksi on tulossa kirkkoherra Tim Meathrel, joka vastaa New Winen kansainvälisestä verkostosta. Tim oli puhujana myös viime viikonloppuna NW nettikesätapahtumassa.

Tim puhui herätyksen odottamisesta. Meillä Suomessakin on vahva herätysten historia erityisesti 1800-luvulta. Meidän on ehkä vaikea hahmottaa sitä, mitä herätys voisi tarkoittaa tänä aikana. Tim otti esille Psalmin 85 ja siitä erityisesti jakeen seitsemän: ”Kunpa jälleen kääntyisit puoleemme ja virvoittaisit meidät, niin kansasi saisi iloita sinusta.” Yksi askel on kääntyä Jumalan puoleen ja etsiä Häntä. Voimme aloittaa sillä, että pyydämme Jumalaa synnyttämään meissä kaipauksen Hänen puoleensa. Tuntuu hyvältä liittyä rukoilemaan Psalmin 85 mukaisesti, että Jumala kääntyisi puoleemme ja virvoittaisi meidät tänäkin aikana. Jumalalla on varattuna meille enemmän kuin mitä olemme vielä nähneet!

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste heinäkuulta:
-tulot    8121 euroa (koko vuosi 50300 euroa)
-menot 7578 euroa (koko vuosi 55742 euroa)

Jeesus kanssasi aina ja kaikkialla!
Mika ja Tiina