Job 7, Room. 16

Job 7 Room. 16

Tervehdykset Rooman kristityille

Vähän yhteenvedonomaisesti voisi sanoa, että evankeliumin levittäminen näyttäisi olevan tiimityötä, jossa työtoveruus ja ystävyys on tärkeää. Työhön tarvitaan erilaisia ihmisiä, mutta kaikkein tärkein näyttää olevan halu palvella Herraa. Silloin jaksaa, vaikka vaivannäkö voi olla jopa henkensä alttiiksi panemista (4). Eikä pidä unohtaa oikeaa oppia ja kuuliaisuutta sille. Kunnia evankeliumin leviämisestä  kuuluu Jumalalle, jonka voimalla työtä tehdään yhdessä kiitosmielellä.

Itsetutkiskeluna jäin miettimään sitä, että on hienoa saada olla mukana olla Jumalan valtakunnan työssä. Minulle se merkitsee mm. osallisuutta KohtaamisPaikan työhön. Sieltä löytyy työtovereita ja ystäviä, joiden kanssa saadaan olla toteuttamassa lähetyskäskyä ja elämässä todeksi Jumalan lapsien yhteyttä. Sinne kutsun sinuakin mukaan, jollet vielä ole meille tuttuja! Sanoohan Jeesus (Matteus 16:25) , että ”se, joka tahtoo pelastaa elämänsä, kadottaa sen, mutta joka elämänsä minun tähteni kadottaa, on sen löytävä.” Kyllä todellinen onni on olla Herraa lähellä ja saada elää mukana hänen suuressa suunnitelmassa!

– Juha