Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on Kaupunginkirkossa sunnuntaina 12.9. klo 17 ja 18. Koronarajoitukset vaikuttavat vielä kokoontumisiimme ja niiden takia järjestämme kaksi lyhyehköä iltamessua peräkkäin. Molemmissa iltamessuissa on tilaa 120 henkilölle. Maskisuositus on voimassa. Voit seurata klo 17 alkavaa iltamessua zoom-sovelluksella, ID numero on 814 5679 1780 ja salasana 791234. 

Viikolla kokoontuvat ryhmät ovat käynnistyneet tai käynnistymässä näinä päivinä kesätauon jälkeen. Jos etsit KohtaamisRyhmää, niin ota yhteyttä. Ryhmiä kokoontuu sekä kodeissa että netissä.

Jatkoin viime sunnuntaina opetussarjaa Jeesuksen autuaaksijulistuksista, Matteus 5:1-10. Puhuin kärsivällisistä (lempeistä ja nöyristä) ja niistä, joilla on vanhurskauden nälkä ja jano. Vanhurskauden nälkäiset ja janoiset ravitaan Jeesuksen sanojen mukaisesti. Sana ravittu viittaa yltäkylläiseen ja täyteläiseen oloon. Ravittu olo ei tule siitä, että etsimme onnellisuutta. Ravittu olo tulee siitä, että etsimme Jumalan valtakuntaa. Kun etsimme Jumalan valtakuntaa, niin siinä sivussa saamme kaiken muunkin tarvitsevamme, Matteus 6:33.

Jeesus ei sanonut, että onnellisia ovat ne, jotka ovat vanhurskaita. Onnellisia (autuaita) ovat ne, joilla on nälkä ja jano. Jokainen meistä voi olla nälkäinen ja janoissaan. Kyse ei ole saavutuksista tai lahjoista. Tähänkin autuaaksijulistukseen sisältyy ilosanoma: minun ei tarvitse saavuttaa jotain, että voin tulla Jeesuksen lähelle. Silloin kun minulla on nälkä ja jano Hänen puoleensa, niin tulen ravituksi Hänen läheisyydestään. Jeesus sanoi toisaalla (Joh 7:37) Pyhästä Hengestä: ”Jos jonkun on jano, niin tulkoon minun tyköni ja juokoon.”

Voit kuunnella viime sunnuntain opetuksen tästä linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=IQsJXbtoW7g

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste elokuulta:
-tulot     9165 euroa  (koko vuosi 68 762 euroa)
-menot  7577 euroa  (koko vuosi 63 319 euroa)

Siunausta sinulle!

Mika ja Tiina