Job 22, 1. Kor. 15

Job 22 1. Kor. 15

Eläkeiän lähestyessä elämän rajallisuus tulee vääjäämättä eteen. Kuinka nopeasti vuodet ovatkaan kulkeneet. Joskus lasken mielessäni mahdollisia edessäni olevia vuosia. Jaksanko vielä leipoa kakkuja, kun lapsenlapsi pääsee ripille tai näenkö sitä päivää, kun hän menee naimisiin? Jumala yksin tietää – ja se on hyvä. Samalla ymmärrän hyvin sen, että kuolema on ihmiselle vihollinen. Miten mieletöntä olisikaan, jos elämä päättyisi kuolemaan eikä mitään olisi sen jälkeen. 
 
Tänään luemme, että Jeesus ilmestyi ylösnoustuaan monille. Opetuslapsille, toisella kertaa yli 500 miehelle ja myöskin Paavalille. Jeesuksen ylösnousemus oli siis tositapahtuma. Jeesus voitti kuoleman! Hän nousi kuolleista avaten meille tien iankaikkiseen elämään. Voin laittaa turvani Jeesukseen jokaisena elinpäivänäni, oli niitä paljon tai vähän. Ja mikä upeinta, voin panna toivoni Jeesukseen kuoleman edessä. Hän on herättävä kuolleista minutkin. Niin sinäkin voit!

Tiina