Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 19.9. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Brunssi järjestetään pitkän tauon jälkeen nyyttäreinä, mutta voit halutessasi tuoda syötävää vain itseäsi varten. Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua, joten nyyttäripöytään ei tarvitse tuoda juotavaa. Suosimme suolaista syötävää. Lapsille on omaa ohjelmaa kahdessa ikäryhmässä. BrunssiKirkko päättyy viimeistään klo 13. Voit seurata BrunssiKirkkoa myös zoom-sovelluksella. Siihen tarvitset ID numeron 814 5679 1780 ja salasanan 791234. Tämän hetken tietojen mukaan maskisuositus tilaisuuksissa jatkuu.

Tarvitsemme ensi sunnuntaista alkaen BrunssiKirkkoihin apua käytännön tehtäviin. Nyyttärit tuntuvat tärkeiltä, jotta päästään kokemaan yhteyttä syömisen parissa. Jos voit olla auttamassa nyt ja/tai jatkossa, niin laita viestiä. Mietitään yhdessä sinulle sopivat tehtävät.

Olemme siirtymässä pandemiasta normaalimpaan tapaan toimia, mutta emme täysin samanlaiseen kuin ennen pandemiaa. Osa ryhmätoiminnasta jatkuu netissä ja sunnuntain KohtaamisPaikkaan voi osallistua jatkossakin netin kautta zoom-sovelluksella. Rukousaiheita voi lähettää jatkossakin whatsapilla. Opetukset tulevat jälkikäteen katsottaviksi KohtaamisPaikka Jyväskylä YouTube-kanavalle. 

Puhuin sunnuntain iltamessussa elämän sijoittamisesta Jumalan valtakunnan asioihin, Matteus 6:19-24. Jeesus kehotti kokoamaan aarteita taivaaseen, eikä maan päälle. Ymmärrän Jeesuksen tarkoittaneen rahan ja omaisuuden lisäksi aikamme, lahjojemme ja voimavarojemme sijoittamisesta Jumalan valtakuntaan ja tarvitsevista huolehtimiseen. Luku päättyy tärkeään lupaukseen Jumalan huolenpidosta, kun asetamme Jumalan etsimisen ja valtakunnan etusijalle elämässämme.

Ut:n valossa on syytä todeta, että omistamisessa, säästämisessä ja ansaitsemisessa ei sinänsä ole mitään väärää. Kyse on elämän tärkeysjärjestyksistä. Kymmenen käskyä alkaa kehotuksella pitää Jumala ykköspaikalla. Silloin kun joku/jokin muu ottaa Jumalalle kuuluvan paikan, niin elämä menettää tasapainon. 

Voit kuunnella puheen kokonaisuudessaan tästä linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=X2_HM5YuT6U


Jeesus kanssasi – aina ja kaikkialla!
Mika ja Tiina