Job 26, 2. Kor. 3

Job 26 2. Kor. 3

Päivän luvussa Paavali perustelee omaa kutsumustaan ja palvelutyötään työnsä tuloksilla. Mitä hedelmää hänen julistuksensa oli saanut Korinttissa aikaan? 
Pyhä Henki oli Paavalin työn kautta päässyt koskettamaan ja muokkaamaan kuulijoiden sisintä. Ihmisten elämässä tapahtunut muutos, minkä kaikki saattoivat nähdä, oli paras suositus.
 
Sanat ja tekemiset ilman Jumalan siunausta ovat tyhjiä ja valuvat hiekkaan. Tarvitsemme kaikessa Pyhää Henkeä, joka opettaa meitä tuntemaan yhä paremmin Jeesusta. Ja joka voi muokata meidänkin sydäntä pala palalta Jeesuksen kaltaisuuteen. Emme julista Jeesusta saadaksemme itselle kunniaa ja kiitosta, vaan siksi, että jokainen voisi kuulla sanoman rakastavasta Jeesuksesta ja osaisi turvata Häneen omana Vapahtajanaan. Ja että jokaisen elämä voisi muuttua ja tuoda kiitosta Jeesukselle. 
 
”Me kaikki, jotka kasvot peittämättöminä katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kirkkauden kaltaisiksi, kirkkaudesta kirkkauteen. Tämän saa aikaan Herra, joka on Henki.” 2 Kor 3:18
 

Tiina