Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 3.10. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Brunssi järjestetään nyyttäreinä, mutta voit halutessasi tuoda syötävää vain itseäsi varten. Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua, joten nyyttäripöytään ei tarvitse tuoda juotavaa. Suosimme suolaista syötävää. Lapsille on omaa ohjelmaa kahdessa ikäryhmässä. BrunssiKirkko päättyy viimeistään klo 13. Voit seurata BrunssiKirkkoa myös zoom-sovelluksella. Sen ID numero on 814 5679 1780 ja salasana 791234. Maskisuositus jatkuu toistaiseksi.

BrunssiKirkossa Marko Remes päättää opetussarjan Jeesuksen autuaaksijulistuksista, Matteus 5:9-12. Puhuin edellisellä kerralla kahdesta autuaitten ryhmästä. Niistä, jotka toisia armahtavat ja niistä, jotka ovat puhdassydämisiä, 5:7-8. Sana puhdas tarkoittaa alkukielessä kahta erilaista asiaa. Toinen merkitys on kokonainen tai jakaantumaton. Se viittaa siihen, että Jumala saa Hänelle kuuluvan osan elämässämme. Toisaalta puhdas tarkoittaa meille tutusti puhdistettua eli likaantuneen vastakohtaa. 

Puhdassydäminen on sellainen, joka on saanut syntinsä anteeksi. Daavid rukoili näin: ”Jumala, luo minuun puhdas sydän ja uudista minut, anna vahva henki.” Psalmi 51:12. Puhdassydämisistä Jeesus sanoi, että he saavat nähdä Jumalan. Me voimme tuntea Jumalan jo nyt, mutta kerran saamme nähdä Hänet kasvotusten. Se on parasta, mitä meille voimme tapahtua! Voit katsoa ja kuunnella puheen kokonaisuudessaan tästä linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=7BBO5Urbktw


Siunausta syksyysi!
Mika ja Tiina