Snl. 11, Luuk. 5

Snl. 11 Luuk. 5

Snl 11

Tästä luvusta nousee esiin jae 11 ”Oikeamielisten siunauksesta kaupunki kohoaa, mutta jumalattomien suu sen hajottaa.” Nykyisin on mahdollisuus ilmaista näkemyksiään laajalle lukija- ja kuulijakunnalle monien viestimien kautta. Miten välittäisimme siunauksen sanomaa kaupunkiimme, asuinyhteisöihimme rohkeasti, laajasti, kutsuvasti. Kaikenikäiset ovat vailla Jeesuksen armon sanomaa.

Siunataan kaupunkiamme ja rukoillaan mahdollisuuksia armon viestin välittämiseen.

Lk 5

Tässä luvussa kerrotaan ensimmäisten opetuslasten kutsumisesta. Jeesus kutsui aikuisia ammattilaisia heidän omasta työstään. Vaikuttaa siltä, että kutsutut lähtivät siltä istumalta ilman irtisanomisaikaa. Jeesuksen kutsussa on varmaan ollut sellainen voima ja voitelu, ettei kutsutun ole tarvinnut kahta kertaa miettiä. Kutsu on edelleen voimassa, kaikenikäisille, erilaisissa elämäntilanteissa oleville.

Pirkko