Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on sunnuntaina 31.10. klo 17 Kaupunginkirkossa. Iltamessua voi seurata etänä zoom-sovelluksella. Siihen tarvittava ID-numero on 814 5679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki zoomiin on tässä: https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09

KohtaamisPaikan kotisivujen kalenterista löytyvät tiedot iltamessuista ja BrunssiKirkoista ensi kesäkuuhun asti. Siirrymme sellaiseen rytmitykseen, että joka kuukausi on iltamessu sekä Kaupunginkirkossa että Palokan kirkossa ja BrunssiKirkko myös kerran kuukaudessa Kristillisellä koululla. Viikolla kokoontuvat ryhmät ovat tässä tilanteessa erityisen tärkeitä, jotta jokainen voisi löytää ystäviä ja oman paikkansa seurakunnassa.

Ensi viikolla oleva Lapuan hiippakunnan piispanvaali on kiinnostava myös KohtaamisPaikan kannalta, sillä Jukka Jämsén on yksi ehdokkaista. Jukka ja Kirsi ovat olleet mukana KohtaamisPaikassa lähes alusta lähtien. Rukoillaan vaalin puolesta. Olemme rukoilleet Jukan työn puolesta jo pitkään ja rukoilemme tässäkin tilanteessa hänelle täsmällistä johdatusta.

Puhuin viime sunnuntaina suolana ja valona olemisesta, Matt 5:13-16. Teksti on suora jatko alkusyksyn opetussarjalle autuaaksijulistuksista. Jotta voimme olla suolana ja valona, niin meidän on elettävä maailmassa, mutta ei maailmasta. Meillä kullakin on iso vaikutus omassa elinpiirissämme. Otin lyhyesti esille muutaman keskeisen ajatuksen tähän liittyen. Siunaa ympärilläsi olevia ihmisiä, tutustu ja ystävysty, palvele ja auta. Ja vielä: ole valmis vastaamaan, kun sinulta kysytään uskostasi, 1 Piet 3:15. Voit kuunnella puheen tästä linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=fJVGW1KRr0k 

Siunausta sinulle!

Mika ja Tiina