Snl. 30, Luuk. 24

Snl. 30 Luuk. 24

Erittäin mielenkiintoinen ja aina ajankohtainen aihe. Missä on Jeesus? Valtaako murhe ja masennus mielen, kun Jumala taas unohtanut minut. Miksi rukouksiin ei vastata, kaikki menee pieleen eikä kukaan auta? Miksiköhän sitä niin usein unohtaa, että Jeesus elää ja haluaa olla meille Ihmeellinen Neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhanruhtinas ja tietenkin Immanuel – Jumala kanssamme. (Jes 7:14, 9:5)

Kävimme viime viikolla Brunssikirkossa vaimoni kanssa pitkästä aikaa. Jostain syystä mieli oli vähän alavireinen mennessä, mutta kotiin palatessa oli iloinen ja toiveikas olo. Vaimokin totesi, että onpa hienoa, että tällainen yhteys on meille aina tarjolla. Mitähän siellä tapahtui? Siellä tavattiin pitkästä aikaa tuttuja maukasta brunssia syöden. Sen jälkeen ylistettiin, kuultiin opetusta Raamatusta ja todistuksia rukousvastauksista, ja lopuksi rukoiltiin. Jeesus oli Henkensä kautta meitä kaikkia virvoittamassa ja ravitsemassa, vaikka hän olikin näkymätön.

Tervetuloa KohtaamisPaikkaan!

Juha