Saarn. 12, 1. Tess. 5

1. Tess. 5

Raamatun luvut ovat rikkaita. Tässä luvussa monta lyhyttä lausetta, jotka olisi helppoa vaikka opetella ulkoa! Valitsin jakeen 24: ”Hän, joka teitä kutsuu on uskollinen ja pitää lupauksensa.” 
 
Mitä useammin jotain ajatusta toistan mielessäni, sitä syvemmälle se menee ajatusmaailmaani. Oli se ajatus sitten hyvä tai huono. Kannattaa siis miettiä, mitä ja miten itselleenkin puhuu. Raamatun lupaukset ovat yksi hyvä keino puhua itselleen hyvää. Jumalan sanoissa on voimaa myös muuttaa meidän ajatusmaailmamme. Asenteet ja ajatukset ovat sanojen ja tekojen taustalla, jos ajatukset muuttuvat, niin se heijastuu myös sanoihin ja tekoihin. 
 
”Hän, joka teitä kutsuu on uskollinen ja pitää lupauksensa.” Missä asioissa tarvitsen tänään tätä muistutusta? Olenko jossain vaiheessa alkanut epäillä Jeesuksen huolenpitoa ja Hänen uskollisuuttaan? Olenko odottanut apua ja vastauksia jo niin kauan, että olen menettämässä toivoani tai menettänyt jo toivoni? Tämä jae puhuu sydämelleni uutta toivoa, luottamusta ja rohkeutta. Vahvistakoon Pyhä Henki tätä totuutta meidän jokaisen sydämelle. 
 

Tiina