Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 21.11. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Opetuksen pitää Jukka Jämsén. Brunssi toteutetaan nyyttäreinä. Suosimme siinä suolaista syötävää. Lapsille on omaa ohjelmaa kahdessa ikäryhmässä. Maskisuositus on edelleen voimassa niin BrunssiKirkossa kuin iltamessuissa. Jotta saadaan yhdessä nauttia brunssista, niin tarvitsemme kullekin kerralle kaksi ihmistä auttamaan tarjottavien esillepanossa klo 10.30 alkaen ja tarjoilupöytien raivaamisessa. Jos pääset, niin ilmoita itsestäsi Tiinalle, puh. 0445243904.

BrunssiKirkkoa voi seurata etänä zoom-sovelluksella. Siihen tarvittava ID-numero on 814 5679 1780 ja salasana 791234. Tunnukset ja linkki ovat samat BrunssiKirkoissa ja iltamessuissa. Suora linkki zoomiin on tässä: https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09

Ryhmätarjontamme kasvaa miehille suunnatulla Krito-ryhmällä. Ryhmä kokoontuu 10 kertaa kahden viikon välein torstaisin ja ryhmän esittely on 25.11. klo 18. Ryhmäkokoontumissa on kullakin kerralla oma teema, jota käsitellään jakaen omaa tarinaa ja kuunnellen toisten tarinoita. Rukous on tärkeä osa ryhmäkokoontumista. Tarkemmat tiedot ryhmästä saa Esa Vauhkoselta, puh. 0400 151165 ja maililla vauhkonenesa(ät)gmail.com.

Seuraava Online Alfa pidetään 1.2.-26.4. tiistaisin klo 18.30-20. Netin kautta pidettävä Alfa on osoittanut toimivuutensa viimeisen vuoden aikana pidettyjen kolmen Alfan aikana. 

Juha Kyyrä jatkoi BrunssiKirkossa opetussarjaa KohtaamisPaikan työnäystä opettamalla kuulumisesta ja yhteydestä seurakunnassa eli IN-näkökulmasta. Juha toi esille mm. sen, miten seurakunta rakentuu siitä, että jokainen voi tuoda jotain yhteiseksi rakennukseksi. BrunssiKirkon nyyttärit on hyvä kuva tästä periaatteesta. Tässä linkki Juhan puheeseen:
https://www.youtube.com/watch?v=ltbjqxNjvtA

Siunausta sinulle!

Mika ja Tiina