Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan Zoom-kirkko on sunnuntaisin 16.1. ja 23.1. klo 17. Zoom-kirkot rakentuvat opetuksesta, rukouksesta, jakamisesta ja muutamista lauluista. Zoomissa voi olla mukana kamera ja mikki kiinni hyvinkin anonyymisti. Toisaalta tarjoamme mahdollisuuksia jakaa esim. rukousvastauksia. Rukousaiheita voi jättää whatsapp-numeroon 0445243904. Tarjolla on myös rukouspalvelua. Zoomin  ID numero on 8145679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki zoomiin on tässä:

https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09

Puhe tulee nähtäväksi ja kuultavaksi KohtaamisPaikka Jyväskylä YouTube-kanavalle. Viime sunnuntain puhe löytyy linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=hY1Ks972osk&t=11s

Puhuin Tituksen kirjeestä, 3:3-7. Jaejaksossa Paavali koostaa upeasti sitä, mitä Jeesus on tehnyt meidän puolestamme ja meissä. Jakeessa kolme on ilmaistu tilanteemme ennen Jeesuksen tuntemista: ”olimme eksyksissä”. Jae neljä alkaa näin: ”Mutta kun Jumalan, meidän pelastajamme, hyvyys ja rakkaus ihmisiä kohtaan tuli näkyviin, hän pelasti meidät…pelkästä armosta.” 

Jumalan ”mutta” kertoo siitä, miten toivottomuuteen tuli toivo ja pimeyteen valo. Kukaan ei ole niin kaukana tai toivottomassa tilanteessa, etteikö Jumalan ”mutta” ulottuisi hänen elämäänsä. Kun annamme Jeesukselle luvan tulla elämäämme, niin saamme uuden alun. Kokonaan uutta elämää syntyy. Paavali kuvaa uutta elämää näissä jakeissa puhumalla kasteesta, uudestisyntymisestä ja Pyhän Hengen osallisuudesta.

Koronarajoitusten takia useimmat KohtaamisRyhmät järjestävät tapaamisia netin kautta. Jos sinulla ei ole vielä ryhmää, mutta haluaisit tutustua netissä kokoontuvaan ryhmään, niin tänä iltana (keskiviikko 12.1. klo 19-20.15) on siihen hyvä mahdollisuus. KohtaamisPaikan kotisivujen kalenterista löydät linkin tähän vetämäämme zoom-kokoontumiseen.

Siunausta elämääsi!
Mika ja Tiina