Jes. 41, 1 Joh. 2

Jes. 41 1 Joh. 2

”Sinä, palvelijani Israel, Jaakob, jonka olen valinnut, 
sinä, ystäväni Abrahamin siemen, jonka minä toin maan ääristä ja kutsuin kaukaisimmista kolkista, 
jolle minä sanoin: ”Sinä olet palvelijani, minä olen sinut valinnut, en sinua väheksynyt” 
– älä pelkää, minä olen sinun kanssasi! 
Älä arkana pälyile ympärillesi – minä olen sinun Jumalasi. 
Minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vakaalla, lujalla kädelläni.” Jes 41:8-10
 
Onko sinulla voimajakeita? Tai tärkeitä Raamatun kohtia, jotka ovat koskettaneet sinua jossain elämäsi vaiheessa? Muistatko vielä niitä? Osaatko ne ulkoa? Nämä Jesajan kirjan jakeet olivat minulle jossain elämäsi mutkassa tärkeitä. Minulla oli pieni kuvakortti, jossa oli kirjoitettuna nämä jakeet. Kortti oli keittiön hyllyn nurkalla, josta saatoin sitä mennen tullen vilkaista ja lukea. Antaa Jumalan sanojen ja lupausten rohkaista. 
 
Annetaan Hänen rohkaista meitä tänäänkin. Ollaan kuulolla ja otetaan rohkaisu vastaan!
 

Tiina