Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan Zoom-kirkot ovat sunnuntaisin klo 17 niin kauan kuin tiukat kokoontumisrajoitukset jatkuvat. Zoom-kirkot rakentuvat opetuksesta, rukouksesta, jakamisesta ja lauluista. Pyrimme vuorovaikutteiseen kohtaamiseen, mutta voit pitää mikin ja kameran kiinni, jos haluat vain seurata zoom-kirkkoa. Rukousaiheita voi jättää whatsapp-numeroon 0445243904. Tarjolla on myös rukouspalvelua. Zoomin ID numero on 8145679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki zoomiin on tässä:

https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09

Puhe tulee nähtäväksi ja kuultavaksi KohtaamisPaikka Jyväskylä YouTube-kanavalle. Jukan viime sunnuntaina pitämä puhe löytyy linkistä:

 https://www.youtube.com/watch?v=Zr6GwCjNg6w

New Wine -verkoston zoom-kokoontumisessa tällä viikolla puhui Paul Harcourt. Hän otti esille muutamia asioita, joita hänen kokemuksensa mukaan seurakunnissa on opittu korona-ajasta. Korona on kuluttanut meitä kaikkia, joten tarvitsemme paljon rukousta toistemme puolesta ja Jumalan lähellä viipymistä. Toinen mieleeni jäänyt näkökulma oli se, että seurakunnan etulinja ei ole kirkossa pidettävät yhteiset kokoontumiset, vaan etulinja on jokaisen seurakuntalaisen vaikutuspiiri arjessaan. Siellä, missä me siunaamme ihmisiä, autamme heitä ja jaamme jotain uskostamme. Korona-aika on opettanut myös hyödyntämään nettiä ja jumalanpalvelusten striimaamiset ovat tulleet jäädäkseen. 

”Me olemme kaikin tavoin ahtaalla, mutta emme umpikujassa, neuvottomia mutta toivottomia.” 2 Kor 4:8. Ahtaalla ollessa riippuvuus Jumalasta alkaa merkitä enemmän. Rukouksissa alkaa korostua Jumalan suunnitelmien etsiminen ja niiden mukaan toimiminen. Ahdinkoon liittyy lopulta monia siunauksia.

Siunausta elämääsi!
Mika ja Tiina