Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on ensi sunnuntaina 13.2. klo 17 Kaupunginkirkossa. Tuntuupa hyvältä kokoontua pitkästä aikaa kirkkoon ja ehtoolliselle! Maskisuositus on edelleen voimassa. Iltamessua voi seurata myös zoom-yhteydellä. Zoomin ID numero on 8145679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki on tässä:
https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09

Puhe tulee nähtäväksi ja kuultavaksi KohtaamisPaikka Jyväskylä YouTube-kanavalle. Viime sunnuntain Markon puhe löytyy täältä:
https://www.youtube.com/watch?v=t6YipX7e7OI

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste tammikuulta ja pj:n Juha Kyyrän terveiset:
-tulot 8337 euroa
-menot 9491 euroa (sisältäen Mediamission 2000 e osanottomaksun)

Olemme Jyväskylän KohtaamisPaikan Tuki ry:ssä  valmistelemassa viime vuoden tilinpäätöstä. Viime vuoden saldoksi on tulossa positiivinen tulos, josta on syytä olla todella kiitollinen. Teidän rahalahjanne ja Jumalan siunaus on mahdollistanut KohtaamisPaikan toiminnan tänä erikoisena aikana. Pandemia on pakottanut luovuuteen toiminnan järjestämisessä, mutta onneksi talous on ollut koko ajan vakaalla tasolla eikä meidän ole siitä tarvinnut olla huolissaan. Mieleeni tuli 2 Kor 9 ja siitä erityisesti jae 8:”Hänellä on teille annettavana runsaasti kaikkia lahjoja, niin että teillä on aina kaikki mitä tarvitsette ja voitte tehdä runsaasti kaikkea hyvää”.

Kohtaamispaikka osallistuu ensi syksyn Mediamissioon. Se maksaa meille 2000€ ja summa maksettiin nyt tammikuussa. Uskon, että moni meistä haluaa osallistua tähän myös taloudellisen tuen muodossa, joten ”iloista antajaa Jumala rakastaa”!  (2. Kor 9:7)  https://missio2022.fi

Suuret kiitokset osallisuudestanne KohtaamisPaikan työssä ja runsasta Jumalan siunausta tälle uudelle vuodelle meille kaikille toivottaen!

Juha


Kiitollisena kanssasi valtakunnan työssä!
Mika ja Tiina