Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on ensi sunnuntaina 20.2. klo 17 Palokan kirkossa. Lapsille on omaa ohjelmaa kahdessa ikäryhmässä. Iltamessua voi seurata zoom-yhteydellä. Zoomin ID numero on 8145679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki on tässä:
https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09

Puhe tulee nähtäväksi ja kuultavaksi KohtaamisPaikka Jyväskylä YouTube-kanavalle. Viime sunnuntain puhe löytyy täältä:
https://www.youtube.com/watch?v=7cxGKkHY12s

Ensi syksynä on valtakunnallinen Se löytyi -mediamissio, jossa olemme mukana. Jokaiseen kotiin (paitsi niihin, joissa on ilmaisjakelukielto) jaetaan kirja, jossa on 15 henkilön todistukset siitä, miten he löysivät uskon Jeesukseen. Nämä todistukset ovat esillä eri medioissa laajasti 19.9.-16.10. välisenä aikana. Jyväskylässä on maakunnallinen missiojuhla la 12.11. Missioon liittyvä L10T -koulutus on Jyväskylässä 13.-14.5. Sen ajatus on vahvistaa evankelioivaa elämäntapaa. Merkkaa koulutuksen päivämäärät kalenteriisi.

KohtaamisPaikassa aloitamme tarpeen mukaan Alfa-kursseja syyslomaviikon jälkeen. Mediamissio on konsepti, jossa korostuu seurakuntalaisten henkilökohtaiset suhteet. Usko Jumalaan nousee tavallista helpommin puheenaiheeksi, kun eri medioissa leviää todistuksia uskon löytymisestä. Otetaan missio rukouksiimme. 

Puhuin viime sunnuntaina Jeesuksen vertauksesta, jossa viinitarhan omistaja palkkasi työmiehiä viininkorjuuseen, Matt 20:1-16. Vertauksessa omistaja palkkasi kaikki halukkaat töihin, vaikka viimeiset ehtivät olla töissä vain yhden tunnin. Omistaja ei pyrkinyt hyötymään työmiehistä, vaan hän halusi osoittaa heille hyvyyttään. Olihan työmiesten perheiden toimeentulo riippuvainen näistä töistä ja saadusta palkasta. 

Jumala kyllä palkitsee uskollisuutemme, mutta paikka taivaassa on Jumalan lahja kaikille Jeesukseen uskoville. Ryöväri ristillä ei ehtinyt tehdä mitään muuta kuin kääntyä ennen kuolemaansa Jeesuksen puoleen ja sanoa: muista minua, kun tulet valtakuntaasi. Se riitti, Jeesus vakuutti miehen pääsevän taivaaseen jo samana päivänä. Pelastuksemme perustuu siihen, mitä Jeesus teki puolestamme. Rukoilemme, että moni suomalainen löytäisi tänä vuonna uskon Jeesukseen.

Siunausta elämääsi!
Mika ja Tiina