Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on su 20.3. klo 17 Palokan kirkossa. Lapsille on omaa ohjelmaa kahdessa ikäryhmässä.

Iltamessua voi seurata zoom-yhteydellä. Zoomin ID numero on 8145679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki on tässä:
https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09

Anna Alenius opetti viime sunnuntaina Jeesuksen vertauksista, Luuk 15. Anna avasi vertausta tuhlaajapojasta erityisesti rakastavan isän näkökulmasta. Tuttu vertaus avautui tuoreella tavalla. Voit kuunnella puheen tästä linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=D5cCBdyaqOs

Viimeiset kolme viikkoa uutiset ovat täyttyneet Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan. Ukrainalaisia pakolaisia on liikkeellä miljoonia. Mitä voisimme tehdä tässä tilanteessa?

Voimme ensinnäkin rukoilla ukrainalaisten puolesta. Ukrainassa on paljon elävää kristillisyyttä. Ukrainasta on lähetetty paljon lähetystyöntekijöitä slaavilaiseen maailmaan vuosien varrella. Olemme kuulleet monista rukousvastauksista näinä viikkoina. Toiseksi voimme antaa keräyksiin, joilla tuetaan ukrainalaisten ahdinkoa. Kolmanneksi voimme toimia sen mukaan, mikä on meille itse kullekin mahdollista. Jos pakolaisia tulee meidän keskellemme, niin otamme heidät rakkaudella vastaan. Seurakuntien ei pidä seurata sivusta tapahtumia näinä aikoina, vaan rukoilla ja toimia. Meidän tehtävämme on voittaa paha hyvällä, Room 12:21. 

Meidän keskellemme on tullut jo aiemmin maailman kriisialueilta maahanmuuttajia. Tahdomme edelleen tukea heitä ja auttaa heitä kasvamaan Jeesuksen tuntemisessa. Pyrimme tarjoamaan heille seurakunnassa perheyhteyttä, johon kuulua.

Jeesuksen tuomaa toivoa elämääsi!
Mika ja Tiina