Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan BrunssiKirkko on palmusunnuntaina 10.4. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Brunssi järjestetään nyyttäreinä, suosimme suolaista syötävää. Lapsille on omaa ohjelmaa kahdessä ikäryhmässä.

BrunssiKirkkoon voi osallistua Zoom-yhteydellä. Zoomin ID numero on 8145679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki on tässä:
https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09

Olemme mukana ensi syksynä järjestettävässä valtakunnallisessa Mediamissiossa. Siihen liittyvä seurakuntien yhteinen L10T -koulutus pidetään 13.-14.5. (pe klo 18-20.30 ja la klo 9-17) tapahtumakeskus Helmessä Okkerinkadulla. Ilmoittaudu Tiinalle 5.5. mennessä, tiinakilkki(ät)gmail.com. Maksamme KohtaamisPaikkalaisten osanottomaksun (15 e). Lisätietoa koulutuksesta tästä kotisivujemme kalenterin linkistä:
https://www.kohtaamispaikka.net/event/l10t-koulutus/

Puhuin viime sunnuntaina Abrahamista ja Iisakista, 1 Moos 22. Käsittelin puheessani tapahtumaa esikuvana Jeesuksesta. Jumala ei alunperinkään tahtonut Abrahamin uhraavan Iisakia, vaan koetella Abrahamia. Iisak oli Abrahamin ainoa poika, jota hän rakasti. Nämä sanat muistuttavat Jumalan sanoista Jeesuksen kastehetkellä: ”Tämä on minus rakas Poikani, johon minä olen mieltynyt.” Iisak ratsasti aasilla, kuten Jeesus palmusunnuntaina. 

Iisak kantoi selässään puut, joiden päällä hänet tuli uhrata. Jeesus kantoi itse puista ristiä, jolle Hänet ristiinnaulittiin. Iisak ja Abraham matkustivat Morian vuorelle, joka sijaitsee Jerusalemissa. Temppeli sijaitsi myöhemmin juuri Morian vuorella. Abraham ei saanut uhrata Iisakia, vaan hänen tuli uhrata oinas, joka oli tarttunut sarvistaan pensaikkoon. Abraham ei saanut uhrata poikaansa, sillä Jumala tuli uhraamaan oman Poikansa Morian vuorella! Jeesuksen uhri oli ainutkertainen ja riittää ikiajoiksi sovittamaan syntimme. ”Katsokaa: Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin!” Joh 1:29.
Voit kuunnella puheen kokonaisuutena linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=4IgkPS5F54Y 
 
KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste maaliskuulta:
-tulot    9148 euroa (koko vuosi 24 286 euroa)
-menot 6619 euroa (koko vuosi 22 919 euroa)

Riemullista pääsiäistä – Jeesus elää!
Mika ja Tiina