Ps. 128, Room. 10

Ps. 128

Room. 10

“Jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu” 

Siinäpä vastaus lyhyesti ja ytimekkäästi siihen että kuka tästä maailmasta voi pelastua. Tuo lause kolahti minuun varsin voimakkaasti. Kun nuoruuden kuohujen ja aikuistumisen tuskan välimaastossa elämäni oli romahtamispisteessä, niin muistan se hetken kun pistin kädet ristiin ja sanoin: “Jos siellä toisella puolella on joku, niin auta”. Ja se oli merkittävä käännekohta elämässäni. Kaikki ei muuttunut heti, mutta aika paljon parempaan suuntaa tapahtui heti tuon jälkeen. Jumalan armoa taitaa olla sekin etten nyt ihan raamatun esimerkin mukaisesti osannut avunpyyntöäni esittää 🙂

Jeesus on Herra. Vaikka elämäni muuttui parempaan tuon ensimmäisen avunpyynnön jälkeen, niin olen tänäkin päivänä kiitollinen ettei se jäänyt siihen. Vasta kun aloin ymmärtää Jeesuksen merkityksen, niin voi sanoa että silloin vasta aloin löytää itsestäni sen ihmisen joka olen. 

Se että sanoma Jeesuksesta välittyi minulle ja meni lopulta ns. jakeluun 🙂 vaati vuosikymmenien aikana todella monen kristityn osallistumista. Toiset välittävät sitä sanallisesti ja toiset teoilla. Ja siitä olen kiitollinen. Nyt on minun ja myös sinun aikasi jakaa tätä ilosanomaa eteenpäin. Jokainen omalla tavallaan, sanoin ja/tai teoin. Pienikään teko Jumalan valtakunnan puolesta ei ole merkityksetön. Siunaa Herra meitä tässä(kin). Aamen.

— Tomppa