Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on Palokan kirkossa su 22.5. klo 17. Puheen pitää Jukka Jämsèn. Lapsille on omaa ohjelmaa kahdessa ikäryhmässä. Jollet pääse paikalle, niin voit seurata iltamessua myös Zoom-yhteydellä. Zoomin ID numero on 8145679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki on tässä:
https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09

KohtaamisPaikan kotisivujen kalenterista löytyvät tiedot mm. KesäKohtaamisista. Ke-su 13.-17.7. on New Wine -kesätapahtuma Himoksella. Jos et voi osallistua kokoaikaisesti, niin Jyväskylästä on varsin kätevä osallistua klo 18.30 alkaviin iltatilaisuuksiin. Kesätapahtumasta saat lisätietoa sivuilta kesatapahtuma.newwine.fi. New Wine -kesätapahtuma on ollut KohtaamisPaikalle todella tärkeä vuosien varrella.

Puhuin BrunssiKirkossa Joosefin elämästä, 1 Moos 37-50. Otan tässä esille yhden noston puheesta. Joosefin elämästä kerrotaan Raamatussa kaksi kertaa, että Herra oli hänen kanssaan. Nämä maininnat eivät liittyneet siihen vaiheeseen, kun Joosef oli koko Egyptin käskynhaltija tai nykytermein ilmaistuna pääministeri. Jumala oli hänen kanssaan varmasti koko hänen elämänsä ajan, mutta nuo kaksi erityismainintaa löytyvät 1 Moos 39 jakeista 2 ja 21. Herra oli Joosefin kanssa aivan erityisellä tavalla hänen oltuaan orjana Potifarin talossa ja tämän jälkeen vankilassa.

Nämä vaiheet kestivät kaikkiaan 13 pitkää vuotta. Tuona aikana Joosef ei voinut tietää sitä, miten asiat tulisivat kääntymään hänen elämässään. Joosefin elämästä voimme nähdä, että Jumala ei aina varjele meitäkään vaikeilta vaiheilta. Mutta Hän on erityisen lähellä silloin, kun elämässä on koettelemuksen aikoja. Voit kuunnella puheen kaikkinensa oheisesta linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=jCZRZ1Ey4tw&t=36s

Siunausta sinulle!
Mika ja Tiina