Tiedotusposti

Hei,

KesäKohtaaminen on ensi sunnuntaina 19.6. klo 16-18 Kuopioilla, Tahvosentie 13. Pihalla on hyvä mahdollisuus peleihin ja leikkeihin, joten lapsiperheetkin ovat tervetulleita. Tarjoilu toimii nyyttäriperiaatteella. 

Viime sunnuntain KesäKohtaamisessa pääsimme tutustumaan Viitasaloihin. Otetaan heidät rukouksiimme jo nyt, vaikka he muuttavat Jyväskylään vasta vuoden lopulla. Jukka ja Kirsi lähtivät KesäKohtaamisesta suoraan Tansanian matkalle. Rukoillaan heidänkin ryhmänsä puolesta paikallisen kirkon evankeliointiviikolla. Sanni ja Teppo kertoivat muutostaan Reisjärvelle. Siunasimme heidät uuteen elämänvaiheeseen opiskelujen jälkeen. Paljon mahtui kohtaamisia yhteen KesäKohtaamiseen!

Puhuin lyhyesti Danielin kolmesta ystävästä, Daniel 3. He kieltäytyivät kumartamasta ja palvelemasta kultaista patsasta. He sanoivat kuninkaalle näin: ”Jumala, jota me palvelemme, pystyy pelastamaan meidät tulisesta uunista…ja vaikka niin ei kävisikään, niin…sinun jumaliasi me emme palvele”. Noissa sanoissa oli samaan aikaan rohkeutta ja nöyryyttä. Jumala ei varjellut heitä tuliselta uunilta, mutta Hän varjeli heitä uunissa. Kun miehet heitettiin uuniin, niin siellä nähtiin neljäs mies, joka näytti jumalolennolta, Dan 3:25. Jumala oli miesten kanssa uunissa ja varjeli heitä siellä.

Joskus Jumala vastaa rukouksiimme nopeasti. Joskus joudumme opettelemaan luottamusta ja sinnikkyyttä pitkäänkin. Silloin kun joudumme kohtaamaan omat tuliset uunimme, niin Jeesus on niissä meidän kanssamme. Hän ei jostain syystä aina varjele meitä vaikeilta tilanteilta ja vaiheilta, mutta on niissä erityisen lähellä. Rukoilemme rohkeita rukouksia ja elämme samalla jalat maassa. Kohtaamme kaikki tilanteet Jeesuksen kanssa.

Jeesus kanssasi – aina ja kaikkialla!
Mika ja Tiina