Tiedotusposti

Hei,

Seuraavat KesäKohtaamiset ovat klo 16-18 sunnuntaina 3.7. Kyyrillä, Pyssymiehenkatu 44 ja 10.7. Leppäahoilla, Haukanpesäntie 19. Tarjoilut toimivat nyyttäriperiaatteella. 

New Wine -kesätapahtuma Himoksella lähestyy. Tarkat tiedot 13.-17.7. olevasta tapahtumasta löytyvät sivustolta kesatapahtuma.newwine.fi. Jos et voi osallistua koko ajan, niin kannattaa harkita osallistumista iltatilaisuuksiin. Niihin ei tarvita maksullista lippua. Tarjolla on myös edullinen virtuaalitapahtuma, jos et voi osallistua paikan päällä. Kesätapahtuman tiimeissä on vielä avoimia paikkoja, niistäkin löytyy tietoa tapahtuman sivustolta. Rukoillaan New Wine -kesätapahtuman puolesta.

Olen huomannut vuosien varrella, että KohtaamisPaikan raamatunlukuohjelma tarjoaa luontevan välineen kokea kuulumista ja yhteyttä – varsinkin kesällä. Monet muutkin lukevat samaa Raamatun lukua tänään kuin minä. Kotisivuiltamme löytyy jonkun toisen löytöjä luettavista teksteistä. Tällä viikolla Mouhun Mika jakaa löytöjään Hesekielin kirjasta ja Luukkaan evankeliumista.

Mika kirjoittaa Jumalan oikeudenmukaisista tuomioista näin:
Miten me voimme selvitä Jumalan tuomiosta, kun se kohtaa meitä kaikkia syntisiä? Minne voimme paeta hänen tuomiotaan? Jumalan poika, Jumala itse, tuli maailmaan pelastamaan meidät tuomiolta. Jumalan tuomio näkyy Jeesuksen ristin kuolemassa. Kaikki synti laitettiin Jumalan pojan päälle, Jumala itse tuomitsi synnin laittamalla rangaistuksen oman Poikansa päälle ja ristin kuolema sovitti meidän kaikki syntimme. Hänen sovitustyöhönsä uskomalla saamme syntimme anteeksi ja pelastumme tuomiolta. Syntimme on sovitettu, voimme olla rauhallisella mielellä, olemme armosta pelastettuja, uskon kautta.

Tässä linkki lukuohjelman sivulle. https://www.kohtaamispaikka.net/category/raamatunlukuohjelma/

Jeesus kanssasi – aina ja kaikkialla!
Mika ja Tiina