Tiedotusposti

Hei,

KesäKohtaaminen on sunnuntaina 10.7. klo 16-18 Leppäahoilla, Haukanpesäntie 19. Tarjoilut toimivat nyyttäriperiaatteella. Ensi viikolla eli 13.-17.7. on New Wine -viikko Himoksella. Himoksen jälkeen alkaa kesätauko, mutta kotisivujen Luemme Raamattu -ohjelma pyörii päivittäin sekä YouTube kanavalta KohtaamisPaikka Jyväskylä löydät opetuksia kuunneltaviksi. Viimeinen KesäKohtaaminen on sunnuntaina 14.8. klo 16 meillä Mustalammella, Kevättärentie 10. Ja su 21.8. klo 17 näemme Kaupunginkirkossa. 

Toivottavasti voit osallistua New Wine -kesätapahtumaan joko paikan päällä tai etänä. Tapahtumaan on vielä tarvetta tiimiläisille erityisesti varkkareiden ja lasten ohjelmissa. Kotisivuilta löytyy paljon tietoa tapahtuman ohjelmasta ja käytännön järjestelyistä, kesatapahtuma.newwine.fi. 

Viime sunnuntain KesäKohtaamisessa Kyyrillä oli tunne siitä, että seurakuntayhteys syntyy varsin yksinkertaisista asioista. Toisten kohtaaminen ja kuulumisten jakaminen, yhteinen syöminen, Raamatun sanan jakaminen, laulu ja rukous toistemme puolesta olivat näitä asioita. Luin äskettäin jonkun kirjoittaman ajatuksen siitä, miten Paavali käytti kirjeissään sanontaa meidän Herramme 53 kertaa ja vain yhden kerran sanoja minun Herrani. Usko Jeesukseen on yhteinen asia. Jeesus opetti rukoilemaan Isä meidän eikä Isä minun. Me olemme yhdessä Jumalan perhe tai kansa. Seurakuntayhteisönä opettelemme elämään tätä todeksi, niin että kukaan ei jäisi yksin.

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste kesäkuulta:
-tulot     8072 euroa  (koko vuosi 46 627 euroa)
-menot  7291 euroa  (koko vuosi 44 960 euroa)

Siunausta kesääsi!
Mika ja Tiina