Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on ensi sunnuntaina 4.9. klo 17 Kaupunginkirkossa. Iltamessu striimataan zoom-ohjelmalla. ID-numero on 814 5679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki zoomiin:

https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09 Marjatta ja Marjaana opettivat L10T -valmennuksen periaatteista Palokan kirkon iltamessussa. Luukkaan 10. luvun pohjalta nousee neljä periaatetta, joihin valmennus keskittyy: siunaa, tutustu, auta, kerro Jeesuksesta. Siunaaminen tapahtuu omassa mielessä. Siihen kytkeytyy myös anteeksiantaminen. Saimme haasteen siunata viittä ihmistä seuraavien viikkojen aikana. Näistä ihmisistä voi muistuttaa yksinkertaisimmillaan viisi sormeamme. Tutustuminen lähtee siitä, että olen kiinnostunut toisesta ihmisestä. Jeesuksen omassa elämässä tämä toteutui usein niin, että hän söi ja vietti aikaa ihmisten kanssa. Opetussarja jatkuu BrunssiKirkossa 11.9. Viime sunnuntain opetuksen voit kuunnella myöhemmin tällä viikolla YouTube -sivulta KohtaamisPaikka Jyväskylä.

Mission valtakunnallinen koulutus kontaktihenkilöille on lauantaina 3.9. klo 9-15. Linkki koulutukseen tulee sivuille missio2022.fi. Koulutuksen voi linkin kautta seurata myös jälkikäteen. Seurattuasi koulutuksen voit hakea mission kontaktihenkilöksi mission alasivulta vapaaehtoistyö. Mission aikana hengellisistä asioista kiinnostuneet ihmiset voivat soittaa valtakunnalliseen missiotoimiston numeroon. Sieltä otetaan yhteys paikallisiin kontaktihenkilöihin. 

Jeesus kanssasi – aina ja kaikkialla!
Mika ja Tiina