Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 11.9. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Brunssi toimii nyyttäriperiaatteella. Suosimme suolaista syötävää. Lapsille on omaa ohjelmaa kahdessa ikäryhmässä. BrunssiKirkon opetusosuudesta vastaavat Marjatta ja Marjaana. He jatkavat L10T valmennuksen periaatteiden opettamista ja soveltamista käytäntöön. Voit osallistua myös Zoom-yhteydellä. ID-numero on 814 5679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki zoomiin:

https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09 Puhuin iltamessussa Jeesuksesta parantajana, Markus 7:31-37. Kiteytin laajaa aihepiiriä muutamiin näkökulmiin. Jeesuksen esimerkin ja opetuksen perusteella meidän tehtävämme on rukoilla sairaiden puolesta. Emme voi ymmärtää loppuun asti sitä, miksi jotkut parantuvat ja toiset eivät. On kuitenkin selvää, että emme näe rukousvastauksia, jos emme rukoile kenenkään puolesta. Kun rukoilemme monien puolesta, niin jotkut parantuvat. 

Jokainen parantuminen on merkki siitä, että Jumalan valtakunnan tullessa lopullisesti kaikki paranevat. Sairaudet ovat osa elämäämme tämän maan päällä. Jatkamme rukousta toistemme puolesta ja tuemme toisiamme erityisesti niinä aikoina, kun rukousvastaus tuntuu viipyvän. Jeesus on keskellämme ja kanssamme kaikissa tilanteissa. Syvin paraneminen on lopulta se, että ihminen löytää uskon ja turvallisen suhteen Jeesukseen.

Evankeliumitekstin lopussa ihmiset sanoivat Jeesuksesta, että hyvin Hän on kaikki tehnyt, Mk 7:37. Luomiskertomuksessa Jumala katsoi kaikkea luomaansa ja sanoi, että kaikki oli hyvää, 1 Moos 1:31. Syntiinlankeemuksen myötä maailmaan tuli synti, sairaus ja lopulta kuolema. Jeesus tuli asettamaan kaikki ennalleen. Hänen toiminnassaan näemme merkkejä siitä, että kaikki on taas hyvin. Lopullisesti kaikki on hyvin vasta taivaassa, mutta jo nyt meillä on Jeesuksessa anteeksiantamus, toivo tulevasta ja oikeus rukoilla toistemme puolesta. Myös parantumista. Voit kuunnella puheen täältä: https://www.youtube.com/watch?v=eg_5Hkn9O54

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste elokuulta:
-tulot    7627 e (koko vuosi 61449 e)
-menot 7229 e (koko vuosi 59280 e)

Siunausta syksyysi!
Mika ja Tiina