Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on ensi sunnuntaina 4.12. klo 17 Kaupunginkirkossa.

Viime sunnuntaina Tiina puhui rukouksesta. Puhe kiteytyi neljään sanaan, jotka ovat: kiitä, odota, luota ja toista. Kiitä siitä, mitä Jumala on jo tehnyt ja missä näet Hänen vastanneen rukouksiisi. Luota siihen, että Hän on edelleen kanssasi ja kuulee rukouksesi. Odota Hänen toimivan ja vastaavan juuri oikeaan aikaan. Toista näitä kolmea ajatusta, niin rukouselämäsi saa vahvan pohjavireen. Tiina muistutti huomaamaan myös osittaiset rukousvastaukset. Jotkut rukousaiheet ovat pitkäkestoisia ja vastaukset näkyvät askel askeleelta Jumalan huolenpitona ja uskollisuutena. Voit kuunnella puheen täältä: https://www.youtube.com/watch?v=74oUJNsw2RY

Ensi lauantaina 3.12. klo 16 on Usko ja urheilu -tilaisuus tapahtumakeskus Helmissä, Okkerinkatu 2. Tilaisuus liittyy Se löytyi -missioon ja KohtaamisPaikkana olemme vastuussa tilaisuudesta. 

Siunausta ja iloa advettiaikaasi!
Mika