Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on tulevana sunnuntaina 22.1. klo 17 Palokan kirkossa. Pidän opetuksen teemasta Jo nyt – ei vielä. Jeesuksessa Jumalan valtakunta murtautui maailmaamme. Jo nyt Hän vaikuttaa keskellämme. Jeesuksen hallintavalta tulee kuitenkin täydessä voimassaan ilmi vasta sitten, kun Hän tulee toisen kerran tähän maailmaan. Elämme tässä jännitteessä ja se on tärkeää tunnistaa. Lapsille on omaa ohjelmaa kirkon alakerrassa kahdessa ikäryhmässä. Voit seurata iltamessua Zoom-yhteydellä. ID-numero siihen on 814 5679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki Zoomiin:

https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09

Jukka opetti BrunssiKirkossa sanaparista Sana ja Henki. Jotta rakennamme tukevalle perustalle, niin meidän on hyvä löytää tasapaino näiden kahden sanan välille. New Wine -verkoston arvoissa tätä sanaparia selitetään näin:
Haluamme, että kaikki mitä uskomme, opetamme ja teemme, perustuu Raamattuun Jumalan kirjoitettuna sanana. Samalla tahdomme oppia kuulemaan ja tottelemaan Pyhää Henkeä, joka puhuu meille sekä henkilökohtaisesti että yhteisönä.
Tässä linkki Jukan puheeseen: 
https://www.youtube.com/watch?v=IS-vNMZvZqA

BrunssiKirkkojen kävijämäärät ovat palanneet koronaa edeltävälle tasolle. Meillä on positiivisia haasteita saada BrunssiKirkot toimimaan koulun tiloissa. Lapsia on ilahduttavan paljon ja tarvitsemme vahvistuksia tiimeihin. Tämä on hyvä rukousaihe.

Seuraava Online Alfa pidetään 7.2.-25.4. tiistaisin klo 19-20.30. Lisätietoa siitä löytyy kotisivuilta kohtaamispaikka.net/alfa.

Jeesus kanssasi – aina ja kaikkialla!
Mika