Tiedotusposti

Hei,

BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 19.2. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Brunssi toteutetaan nyyttäreinä, joissa suosimme suolaista syötävää. New Wine verkoston arvoissa on sanapari: Jumalan äärettömyys ja läheisyys. Tällä kuvataan seurakunnan yhteistä ylistystä, jossa olemme kaikkivaltiaan Jumalan edessä ja samalla voimme kohdata Hänet läheisesti ja henkilökohtaisesti. Topi opettaa ja johtaa meitä ylistykseen. Lapsille on omaa ohjelmaa kahdessa ikäryhmässä.
Voit seurata iltamessua Zoom-yhteydellä. ID-numero siihen on 814 5679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki Zoomiin:

https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09

Viime sunnuntaina vietimme Palokan kirkossa KohtaamisPaikan juhlapäivää, kun Topi siunattiin toiminnanjohtajan tehtävään. Siunaamisen toimitti kirkkoherra Arto Viitala ja Topin appi piispa Jukka Keskitalo avusti siinä ja piti puheen. Molemmat puhuivat hyvin rohkaisevasti ja niin Topi kuin koko yhteisö saivat tärkeää tukea jatkoa ajatellen.

Topi otti omassa puheessaan esille kaksi kohtaa Raamatusta. Toinen oli Jeesuksen sana: ”Ilman minua te ette saa aikaan mitään.” Joh 15:5. Toinen oli Paavalin sana: ”Kaiken minä voin hänessä, joka minua vahvistaa.” Fil 4:13. Olemme sidottuja Jeesukseen. Topi sanoi uskovansa, että emme KohtaamisPaikassa keskity odottamaan sitä, mitä Topi saa aikaan. Keskitymme pikemminkin sen odottamiseen, mitä Jumala tulee tekemään. Voit kuunnella Topin puheen oheisesta linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=A-TTTqZFVys

Jeesus kanssasi – aina ja kaikkialla!
Mika