Tiedotusposti

Hei,

palmusunnuntain BrunssiKirkko on 2.4. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Brunssi toteutetaan nyyttäreinä, joissa suosimme suolaista syötävää. Marko Remes opettaa New Wine arvojen sanaparista risti ja ylösnousemus. Lapsille on omaa ohjelmaa kahdessa ikäryhmässä. Voit seurata BrunssiKirkkoa Zoom-yhteydellä. ID-numero siihen on 814 5679 1780 ja salasana 791234. Suora linkki Zoomiin:

https://us02web.zoom.us/j/81456791780?pwd=NzZIUm9QakpVWFNFZ05HWFp0TEFZZz09

Topi opetti viime sunnuntaina Palokan kirkossa siitä, miten Jeesus kohtasi ihmisiä. Hän kiteytti opetuksen neljän B:n ympärille: bless (siunata), belong (kuulua), believe (uskoa) ja behave (käyttäytyä). Fariseukset toimivat päinvastaisessa järjestyksessä. He vaativat ensin oikeaa käyttäytymistä ja sitä, että elämä oli ulkonaisesti hurskasta. Sitten tuli usko ja vasta sen jälkeen kuuluminen/liittyminen Jumalan kansan yhteyteen ja lopuksi osallisuus siunauksista ja Jumalan hyvyydestä.

Jeesus toimi toisella tavalla. Hän tuhlasi rakkauttaan ja hyvyyttään ihmisille, jotka eivät sitä toisten mielestä edes ansainneet. KohtaamisPaikan raamatunlukuohjelmassa tänään oleva Sakkeus (Luukas 19:1-10) on tästä hyvä esimerkki. Jeesus otti Sakkeuksen yhteyteensä ja siitä seurasi uskon syntyminen. Sakkeuksen elämän täytti ilo. Hän oli oma-aloitteisesti valmis jakamaan omastaan kaikille niille, joilta oli vääryydellä ottanut liikaa veroja. Voit kuunnella Topin puheen oheisesta linkistä: 
https://www.youtube.com/watch?v=iaEhm6onTHM

Kotisivujemme kalenteriin on lisätty KohtaamisRyhmien kokoontumistietoja. Tänä vuonna on syntynyt muutama uusi ryhmä, joten nyt on hyviä vaihtoehtoja oman KohtaamisRyhmän löytymiselle. Lisätiedot sivulta kohtaamispaikka.net/events/ Jeesus kanssasi – aina ja kaikkialla!
Mika