5 Moos. 27 Hepr. 10

5. Moos. 27

Hepr. 10

”Jeesus on yhdellä ainoalla uhrilla tehnyt pysyvästi täydellisiksi ne, jotka pyhitetään.” (j. 14).

Kun tiedämme, että meidät on jo ostettu Jumalan joukkueeseen täydestä hinnasta, hyväksyntää ei tarvitse enää hakea. Saamme levon ja voiman keskittyä Jumalan tahdon etsimiseen ja toisten palvelemiseen. Jeesuksen sovitustyö ristillä ei tehnyt meistä täydellisiä teoissa eikä ajatuksissa. Sen sijaan se teki meidät Jumalan silmissä hyväksytyiksi ja täydellisen sopiviksi taivaan mahtaviin, iankaikkisiin ”bileisiin”. Jeesus hankki meille liput ja sopivat juhla-asut sinne.

Tahtoa hyvään meillä kyllä omastakin takaa välillä on, mutta voimaa ei. Taistelu sisimmässämme on kova. Jumalan Henki ei aina saa sijaa mielessämme, eikä pääse ohjaamaan toimintaamme. Etsitään sitä tänäänkin ja pyydetään, että Jumala saisi täyttää meidät kokonaan.

Heli