Tiedotusposti

Hei,

KesäKohtaaminen on ensi sunnuntaina 18.6. klo 16 Kilkeillä Mustalammella, Kevättärentie 10. Bussilla 27 tullessa jää pois päättärillä. Tarjoilu toimii nyyttäriperiaatteella. KesäKohtaamiset rakentuvat yhdessä syömisestä, kohtaamisista toinen toistemme kanssa, rukouksesta ja rohkaisun sanoista Raamatun pohjalta.

Tällä kertaa saamme kuulumisia tiimiltä, joka lähtee Kreikkaan. Siunaamme heidät matkaan. On iso etuoikeus, että saamme olla lähettämässä ihmisiä keskuudestamme pitkä- ja lyhytaikaiseen lähetystyöhön. Tarjoamme seurakuntayhteyden monille, jotka palvelevat jossain järjestössä tai verkostossa Jumalan valtakunnan hyväksi. Kaiken tämän lisäksi siunaamme säännöllisesti toisiamme, jotta voisimme jokainen olla Jumalan käytössä omilla paikoillamme ja elinpiirissämme.

Jumalan valtakunnan periaatteisiin kuuluu se, että antaessaan saa itse. Kun Antiokian seurakunnassa ymmärrettiin Pyhän Hengen haluavan seurakunnan lähettävän Paavalin ja Barnabaksen lähetysmatkalle, niin seurakunta ei alkanut jarruttaa asian kanssa, vaikka saivat iloita itsensä Paavalin opetuksista säännöllisesti. Paavali ja Barnabas lähetettiin tehtäviinsä, Apt 13:2-3. Jos olisin ollut Antiokian seurakunnassa töissä ja joku olisi ehdottanut Paavalin lähettämisestä jonnekin muualle, niin olisin saattanut empiä asian järkevyyttä…Lähettäminen ei kuitenkaaan heikentänyt Antiokian seurakuntaa, vaan se vahvistui entisestään. Epäilemättä sama periaate toimii KohtaamisPaikankin kohdalla.

Vuosi sitten siunasimme Mikon ja Liisan työhön Ateenaan. He ovat mukana iltamessussa Kaupunginkirkossa sunnuntaina 20.8. Silloin saamme kuulla joitain välähdyksiä siitä, mitä Jumala on tehnyt Ateenassa. Sitä ennen on monia kohtaamisia KesäKohtaamisissa ja New Wine -kesätapahtumassa Himoksella.

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste toukokuulta:
-tulot 8231 euroa (koko vuosi 40665 euroa)
-menot 8968 euroa (koko vuosi 38784 euroa)

Jeesus kanssasi – aina ja kaikkialla!
Mika

Ensi viikonloppuna Jyväskylässä järjestetään Sanan Suvipäivät.

Topi Viitasalo on mukana Kalle Virran luotsaamassa keskustelussa turvaan liittyvistä aiheista Rauhantalossa la 17.6. klo 13 alkavassa Turvassa-juhlassa.

Jukka Jämsén on mukana kolmessa tilaisuudessa:

-la 17.6. klo 11.15 Kuuleeko Jumala? Mikä avuksi, kun tuntuu siltä, ettei Jumala kuule? Elämäntalo

-la 17.6. klo 18 Keskeneräisenä suojassa, Rauhantalo

-su 18.6. klo 11.45 Kun on turva Jumalassa: Ihminen hädässä, Taulumäen kirkko

Lisätietoja: https://kansanraamattuseura.fi/sanansuvipaivat