Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on kesätauon jälkeen Kaupunginkirkossa ensi sunnuntaina 20.8. klo 17. Topi pitää puheen ja iltamessussa ovat haastateltavina ja Kreikan terveisiä tuomassa nimikkolähettimme Puhalaiset. Mikkoa ja Liisaa voi tavata myös iltamessun jälkeen kirkon pihalla. Iltamessua voi seurata myös Zoomin kautta:
ID-numero on 934 8740 9760 ja salasana 532191. Suora linkki Zoomiin:
https://zoom.us/j/93487409760?pwd=NmpXb3BiTFRDZ08yemx0Tkd1SlRvQT09

KohtaamisPaikan raamatunlukuohjelmassa on tänään Matteuksen luku 28. Luku loppuu lähetyskäskyyn. Sitä voi lukea eri tavoilla. Itseäni puhuttelee lähetyskäskyn alku ja loppu, joissa korostuu Jeesuksen osuus. ”Minulle on annettu kaikki valta…minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.” Me liitymme siihen, mitä Jeesus on tekemässä tässä maailmassa. Hän kulkee edellämme. Hän on jo tehnyt työtään niiden ihmisten elämässä, joita kohtaamme. Tämän muistaminen antaa levollisuutta Jeesuksen antaman tehtävän edessä.

Meillä on ollut ilo lähettää keskeltämme ihmisiä pitkäaikaiseen lähetystyöhön. Joitakin olemme lähettäneet lyhytaikaisiin aktioihin. Samalla muistaen sen, että rohkaisemme meitä kaikkia olemaan Jumalan käytössä siellä, missä elämme arkeamme. Paavalin elämästä on nähtävissä, että Jumala saattoi käyttää häntä kaikissa tilanteissa. Vankilassa ollessaan Paavali ei valittanut kurjia olosuhteita ja toimettomuutta, vaan vankilakin osoittautui paikaksi, jossa Jumala toimi, Fil 1:12-13. Samoin kävi myrskyssä ja haaksirikossa Välimerellä.

Apostolien tekojen luvussa 27 kerrotaan siitä, miten Paavali vietiin laivassa vangittuna Roomaan. Paavali ei voinut mitenkään valita olosuhteita, joihin joutui. Paavalin pieni seurue oli lopulta avainasemassa siinä, miten kaikki laivan 276 matkustajaa pelastuivat haaksirikon keskeltä maihin. Ketkä ovat niitä ihmisiä, joiden keskelle Jumala on meidät lähettänyt? Meistä voi tuntua, että olemme pienenä vähemmistönä kuten Paavali seurueineen isossa laivassa. Silloin kun tulee tiukkoja vaiheita, niin meillä on tuotavana Jumalan lupaukset ja toivo kaiken keskelle. On hyvä nähdä ihmiset ympärillään juuri heiksi, jotka Jeesus on antanut minun lähelleni. Voin aloittaa vaikka siitä, että siunaan heitä ja rukoilen heidän puolestaan.

Koulutus Jumalan äänen kuulemisesta

Su 10.9. klo 14-16.30

”Minun lampaani kuulevat minun ääneni ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua.” (Joh. 10:27)
Miten ja missä voin kuulla Jumalan äänen? Mitä jos mitään ei kuulu? Voiko kuulemista oppia? Tervetuloa yhteiselle löytöretkelle.

Paikka: Valtiontalon 2.krs. kabinetti, Kilpisenkatu 8. Oven yläpuolella lukee ”Jyväskylän seurakunta” ja ”Forenom”. Paina Jyväskylän seurakunnan ovisummeria, niin sinulle avataan ovi.

Koulutuksen järjestää KohtaamisPaikka.
Koulutuksen jälkeen messu Kaupunginkirkossa klo 17.

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste heinäkuulta:
-tulot 8874 euroa (koko vuosi 58919 euroa)
-menot 7885 euroa (koko vuosi 56233 euroa)

Jeesus kanssasi – aina ja kaikkialla!
Mika