Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan kesätauko päättyy ensi sunnuntain (18.8.) iltamessuun Kaupunginkirkossa klo 17.  Kotisivujen kalenterista löydät koko toimintakauden tiedot, www.kohtaamispaikka.net.  

New Wine -kesätapahtumassa Kate Wharton opetti filippiläiskirjeestä. Mieleeni jäi erityisesti tuttu jaejaksi 4:4-7, jossa puhutaan ilosta ja kaikkien huolien jättämisestä Jumalalle. Meidän ei tarvitse kiittää huonoista asioista, vaan Jumalan hyvyydestä. Jumala on hyvä niin hyvinä kuin huonoina aikoina elämässämme. Voimme kokea rauhaa ja iloa Jumalan avulla kaikissa tilanteissa. Huolehtiminen ei vie huomisen murheita, vaan voiman tästä päivästä. Emme kiellä vaikeita asioita, vaan viemme ne Jeesukselle tiettäväksi. Tässä on meillä jatkuvaa oppimista, jotta ilo ja rauha säilyisivät ja olisivat elämämme pohjavireenä.

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste heinäkuulta:
-tulot      6847 e (koko vuosi 54413 e)

-menot   7531 e (koko vuosi 51338 e)

Iloa ja rauhaa elämääsi!

Mika ja Tiina